CASE

Resultaten

Med den globala arenan som marknad samarbetar vi med kunder världen över för utveckling och produktion av deras kundunika bärsystem, väskor och textila produkter. Våra kundcase visar projektens resultat.

Lockdown Innovation ryggsäck

En skärtålig ryggsäck integrerad med ett unikt låsningssystem, vilket gör att du säkert kan förvara dina värdesaker var du än är på stranden.

Lockdown Innovations ryggsäck på mur produktutveckling
Kundcase produktutveckling productdevelopment European Birdies Ryggsäck Backpack

Frid II Discgolf ryggsäck

En högkvalitativ premium-ryggsäck med smarta funktioner och hållbara material för utövare av discgolf. Kundens målbild var att lansera marknadens bästa – och så blev det.

Carbonhand skyddsväska

En ergonomisk bärlösning till Bioservos Carbonhand – en revolutionerande produkt som ger tillbaka kraften till personer med nedsatt handfunktion.  

Sele med liten väska för Bioservo Carbon hand
Case produktutveckling product development Ortivus väska bag

Mobimed väska

Modulär väska för Ortivus Mobimed monitor – den ledande lösningen för patientmonitorering inom prehospital vård. Väskan anpassas efter behov vilket ger sjukvårdare möjlighet att endast ta med det som verkligen behövs och arbetet kan optimeras.

Skräppåsen

En påse framtagen till Naturkompaniet och Håll Sverige rent med syfte att uppnå hållbar skräpplockning för återanvändning.

Case Naturkompaniet produktutveckling product development bag väska tygpåse