The sacci way

Det här är vår kompass

We got your back – det är affärsidén vi har i ryggen och det som är vår kompass. Det spelar ingen roll var du befinner dig eller var du är på väg, Sacci är där med dig.

Från idé till levererad produkt

Vi utvecklar, producerar och stöttar med bärsystem i textil- och hårdvarumaterial – oavsett marknad eller kundsortiment. Medan du fokuserar på din kärnverksamhet ser vi till att du har högkvalitativa bärprodukter, på rätt plats och i rätt tid och som uppfyller alla lagliga- och dina krav.

Från idé till levererad produkt – Sacci kontrollerar och säkrar upp hela processen.

Sacci Pro & Sacci Partner

Med spetskompetens inom bärutrustning utvecklar och producerar vi produkter under två affärsben: Sacci Pro som riktar sig till professionella yrkesanvändare samt Sacci Partner där vårt fokus ligger på Privat Label-marknaden och att hjälpa externa företag och varumärken med deras produktutveckling och produktion.

Läs mer om Sacci Pro här.

Sacci & hållbarhet

Vi anser att alla har ett ansvar för den hållbara utvecklingen och vi tar vårt på fullaste allvar. Vår ambition är att ligga i framkant och vi strävar ständigt efter att förbättra vår verksamhet och guidar våra kunder i deras arbete mot en mer socialt, ekonomiskt och miljömässigt hållbar värld.

Som en del i vårt hållbarhetsarbete är vi certifierade inom ISO 9001 och ISO 14001.

Miljö- & kvalitetspolicy
Certifikat ISO 9001 & ISO 14001

Huvudkontoret

På vårt huvudkontor i Borlänge finns hela teamet samlat och här finns både utvecklingsavdelning samt vår svenska produktionsenhet. Vi har satsat hårt för att bygga ett team med hög kompetens, erfarenhet och utbildning om och för vår specifika uppgift.

Har du frågor? Kontakta oss gärna!

Kontakta oss om du har frågor kring våra produkter eller vill veta mer om hur vi som samarbetspartner kan arbeta med utveckling och produktion av er produkt.