CASE

Ortivus Mobimed väska

Modulär väska för Ortivus Mobimed monitor – den ledande lösningen för patientmonitorering inom prehospital vård. Väskan rymmer monitor samt alla sensorer som används för akutvård och kan anpassas efter behov, vilket ger sjukvårdare möjlighet att endast ta med det som verkligen behövs och arbetet kan optimeras.  

Bakgrund

Ett resultat av ett fint samarbete tillsammans med Ortivus för att ta fram en enkel, smidig och tålig väska anpassad för deras mobila monitor som är en livsavgörande mjukvara med tillbehör inom sjukvård för att rädda liv. I och med projektets etapper har vi under lång tid identifierat lösningar optimala för brukaren som sedan resulterat i en säregen väska för smidig användning.

Case Ortivus väska med mobil monitor utanför ambulans
Case Ortivus väska bag

”Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Sacci under utvecklingsprojektet – med nära och kontinuerlig kommunikation har vi tillsammans utvecklat en bra produkt som vi känner oss trygga med. Sacci är en samarbetspartner som vi uppskattar att arbeta med. De är skickliga på det de gör och möter oss med tillgänglig och ärlig kommunikation, vilket gör att man som kund känner sig trygg.” 

– Ortivus